Формування системи управління витратами підприємства - Лапковська, Марина Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі розкрита сутність та складові витрат підприємства. Досліджено особливості формування системи управління витратами. Розглянуто методичні підходи до аналізу складових та оцінки управління витратами підприємства. Надана загальна характеристика ******************** та основним його техніко-економічним показникам. Проаналізовано управління витратами ********************. Оцінена ефективність управління витратами ********************. Виявлено проблеми та розроблено рекомендації щодо подальшого удосконалення управління витратами на ********************.
Keywords: витрати; управління витратами; собівартість; оптимізація; ABC-аналіз