Колоквіум із дисципліни “Хорове диригування”: завдання для індивідуальної роботи студентів - Марач, Олександр М.; Marach, Oleksandr M.; Драганчук, Вікторія Миколаївна; Drahanchuk, Viktoriia M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Колоквіум є формою індивідуальної роботи студентів із фахової дисципліни “Хорове диригування”. Навчальне видання містить перелік питань, критерії оцінювання відповіді та список джерел, рекомендованих для використання. Питання охоплюють історію розвитку європейської, в тому числі української, хорової творчості від епохи Відродження до наших днів, а також основні диригентсько-хорові поняття та музичні терміни. Видання адресується студентам і викладачам музично-педагогічних факультетів вищих навчальних закладів.
Keywords: хорове диригування; choral conducting; колоквіум; colloquium; хорове мистецтво; choral art; хор; choir; хоровий репертуар; choral repertoire