Географічні аспекти прибережно-водних судинних рослин середньої течії р. Стир в межах Ківерцівського району Волинської області - Подковиріна, Іванна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Podkovyrina, Ivanna; Kuzmishyna, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Географічний аналіз досліджуваних прибережно-водних рослин середньої течії р. Стир в межах Ківерцівського району Волинської області засвідчив переважання груп із палеотропічними та голарктичними ареалами, що підтверджує мобільність пристосування видів до умов обводненого середовища.
Keywords: прибережно-водні судинні рослини; географічні особливості; Ківерцівський район Волинської області