Оцінка забезпечення споживачів в освітніх послугах та товарна політика ВНЗ Волинської області - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Вінницький фінансово-економічний університет, 2010)
У статті розглянуто оцінку забезпечення споживачів в освітніх послугах та товарної політики вищих навчальних закладів у Волинській області, зокрема динаміку надання освітніх послуг Волинської області; додаткові та супутні послуги, що надають ВНЗ; організацію навчального процесу у ВНЗ м. Луцька. The commodity policy analysis of the Volyn Region higher educational establishments is under survey in the article presented. In particular, it deals with the dynamics of educational services granting in Volyn Region along with optional and concomitant services of the city of Lutsk higher educational establishments study procedure organization.
Assessment of providing consumers with educational services and commodity policies Universities of Volyn region
Keywords: вищі навчальні заклади (ВНЗ); потреби в освітніх послугах; рівень акредитації; товарна політика; educational services demands; higher educational establishments; accreditation level; commodity policy.