Умови якісної романтичної прив’язаності: психоаналітичний огляд - Філюк, Богдана; Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Наукове дослідження присвячене вивченню теоретичних концепцій романтичних взаємин в сучасній психології. Ми прагнемо розширити дослідницьку увагу і вийти за межі оцінки задоволення, яке зазвичай є більш частою ціллю вивчення в цій галузі досліджень.
Keywords: тип прив’язаності; емоційна регуляція; романтичні взаємини; довіра; психоаналіз