English for Information Technology Students - Гончар, Катерина Леонідівна; Троцюк, Аїда Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичний посібник «English for Information Technology Students» укладений згідно з силабусами освітнього компоненту «Англійська мова за професійним спрямуванням» для студентів ІІІ та IV курсів факультету інформаційних технологій та математики. Складається з чотирьох змістових модулів та чотирьох додатків. Кожний модуль включає тексти, тематика яких відображає широкий спектр питань у сфері інформаційних технологій та інформатики та комплекс вправ лексико-граматичного характеру на закріплення фахової лексики. Призначений для студентів спеціальностей «Кібербезпека», «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», «Середня освіта. Інформатика», а також для науковців сфери інформаційних технологій та інформатики, які прагнуть поліпшити знання англійської мови за фахом.
Keywords: 811.111(075.8)