Засоби мовної реалізації та функції гумору у французькому кінематографі - Маковецька, Владислава (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Жести і міміка актора – це потужний інструмент для створення емоційної атмосфери і рушійна сила сюжету. Невербальні сигнали допомагають глядачеві зрозуміти персонажа глибше і відчути його емоції. Щоб гумор жестів і вираз обличчя були ефективними, вони повинні бути щирими і органічними.
Keywords: жести; міміка; функції гумору; кінематограф