A. Scharrer. Karin und ihre Freier: методичні рекомендації з домашнього читання німецькою мовою за оповіданням А. Шаррера «Карін та її наречені» - Козак, Софія Веніамінівна; Kozak, Sofia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Методичні рекомендації призначені для використання на заняттях з практики німецької мови, а також для самостійної роботи студентів-германістів з метою вдосконалення навичок розуміння німецькомовного оригінального художнього тексту, збагачення словникового запасу, розвитку вмінь монологічного та діалогічного мовлення. Рекомендовано для студентів ІІ-IV курсів інститутів та факультетів іноземних мов.