Актуалізація змісту поняття «інформатична компетентність майбутніх учителів початкових класів» - Ясковець, Галина Олегівна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
У статті актуалізовано поняття інформатичної компетентності особистості та проаналізовано зміст поняття "інформатична компетентність учителя початкової школи".
Keywords: учитель початкової школи; інформатична компетентність; формування іфнорматичної компетентності вчителя початкової школи