Методичні рекомендації щодо написання та захисту курсових робіт з методики навчання інформатики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) - Ройко, Лариса Леонідівна; Чепрасова, Тетяна Іванівна; Яцюк, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання підготовлене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика), містить методичні рекомендації щодо написання курсової роботи, детальний опис всіх її структурних елементів, вимоги до оформлення. Описується порядок та процедура захисту роботи, наводяться зразки документів, що використовуються при підготовці курсової роботи.
Написання курсової роботи з методики навчання інформатики є обов’язковою складовою циклу професійної підготовки фахівців освітнього ступеня бакалавр, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) за освітньо-професійною програмою Середня освіта. Інформатика.
Keywords: 378:004(075.8)