Проектні технології як засіб активізації професійної мобільності майбутнього фахівця початкової освіти - Пріма, Раїса Миколаївна; Prima, Raisa M. (Ізмаїльський державний гуманітарний університет, 2015)
У статті висвітлюються деякі аспекти освітніх можливостей проектних технологій (методу проектів) як засобу активізації професійної мобільності студентів, збагачення досвіду їхньої творчої педагогічної діяльності з позицій контекстного навчання майбутнього фахівця початкової освіти. The article deals with some aspects of project technologies (project method) educational facilities as the means of students professional mobility activation, knowledge improvement of their pedagogical activity from the view of context education of the future specialist of primary education.
Keywords: проектні технології; контекстне навчання; професійно мобільний фахівець; початкова освіта; творча професійна діяльність; project technologies; context education; professionally mobile specialist; primary education; creative professional activity