Особливості управління розвитком вищої освіти в країнах Європейського освітнього простору - Тоцька, Олеся Леонтіївна (My University, 2020)
Описано особливості управління розвитком вищої освіти в країнах Європейського освітнього простору - Італії, Іспанії, Німеччині, Об’єднаному Королівстві, Португалії та Франції.
Keywords: Європейський освітній простір; вища освіта; Іспанія; Італія; Німеччина; Об’єднане Королівство; Португалія; Франція