Управління інноваціями: методичні вказівки до самостійної роботи - Буняк, Надія Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичне видання містить програму дисципліни, вказівки до вивчення теоретичного курсу, навчальне завдання для самостійної роботи, тестові завдання, теми рефератів, питання на екзамен, рекомендовану літературу
Рекомендовано студентам 4 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент»
Keywords: управління; інновація; інноваційна діяльність; інноваційний проект