Оцінка впливу смарт-спеціалізації на інноваційну активність та конкурентоспроможність регіонів України - Кльоба, Руслан (Луцьк : Вежа-Друк, 2024)
Смарт-спеціалізація стає ключовим інструментом для стимулювання інноваційного розвитку та підвищення конкурентоспроможності регіонів України. Ця стратегія, заснована на визначенні пріоритетних секторів економіки з високим потенціалом зростання, сприяє концентрації ресурсів та зусиль на досягненні конкурентних переваг у цих секторах. Оцінка впливу смарт-спеціалізації на інноваційну активність та конкурентоспроможність регіонів України є важливим завданням для розуміння її ефективності та визначення напрямків вдосконалення.
Keywords: смарт-спеціалізація; підвищення конкурентоспроможності регіонів; інноваційна активність; 330.341.1(477):005.332.4]:004.738.5