Технічні аудіовізуальні ресурси: програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістрів - Голощук, Олександр Олександрович; Holoshchuk, Oleksandr O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Технічні аудіовізуальні ресурси» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра галузі знань 0202 «Мистецтво», спеціальності 8.02020401 «Музичне мистецтво». Предметом вивчення навчальної дисципліни «Технічні аудіовізуальні ресурси» є теорія звукової та аудіовізуальної апаратури та вироблення практичних вмінь роботи із вказаними ресурсами.
Keywords: Технічні аудіовізуальні ресурси; Technical audiovisual resources