Менеджмент організацій : збірник тестових завдань - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Навчально-методичне видання містить програму дисципліни, тестові завдання до кожної теми, рекомендовану літературу; призначене для самостійної перевірки студентами рівня своєї підготовки при вивченні теоретичного матеріалу відповідних тем
Keywords: менеджмент; організації; туризм