Формування системи фінансового менеджменту підприємства - Герасимчук, Олександра Андріївна (Волинський національний університет імені лесі українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методичні засади функціонування системи фінансового менеджменту підприємства. Визначено сутність та особливості функціонування системи фінансового менеджменту. Охарактеризовано методичні підходи до аналізу складових та оцінки ефективності системи фінансового менеджменту підприємства. Здійснено аналіз основних показників діяльності, а також проведено оцінку ефективності системи фінансового менеджменту **** *************. Виявлено проблеми та розроблено пропозиції щодо удосконалення системи фінансового менеджменту **** *************.
Keywords: фінансовий менеджмент; управління; підприємство; ефективність