ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЧОЛОВІЧИХ СЛОВ'ЯНСЬКИХ ОСОБОВИХ ІМЕН МІСТ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ТА ЛУЦЬКА У XX СТОЛІТТІ - Горобець, Оксана; Gorobets, О. (My University, 2010)
У статті проаналізовано чоловічі слов'янські особові імена міст Хмельницького та Луцька у XX столітті: стрижень стабільних імен, зміни в наборі слов'янських чоловічих імен, темпи оновлення, збереження класичних і поява нових імен, частотність уживання. In article are male Slavic personal names of the towns of Khmelnitsky and Lutsk in the twentieth century: the root of stabilized names, the temps of reviving, keeping classical names anal appearing of new names, the using of them fuguently.
Keywords: антропонім; онім; іменник; anthroponym; onom