Інформаційні системи і технології на підприємстві : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «економіка підприємства», дфн) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму підготовки «Економіка підприємства». Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика автоматизованої обробки інформації. 2. Автоматизоване оброблення економічної інформації. 3. Інформаційні системи в банківській діяльності. 4. Інформаційні системи у фінансових установах.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві» для студентів напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства».
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; підприємство; enterprise