Оптимізація природокористування водними ресурсами у басейновій системі річки Західний Буг - Боярин, Марія Володимирівна; Нетробчук, Ірина Марківна; Boiaryn, Mariia V.; Netrobchuk, Iryna M. (Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, 2011)
Проаналізовано галузеву структуру водокористування, визначено першочергові оптимізаційні заходи щодо покращення стану водних ресурсів басейнової системи річки Західний Буг у межах Волинської області. It is analysed the condition of water resources and the level of its usage. It is predetermined the optimization of na-tures use of West Bug river basin sustem on the territoru of Volun region.
The optimization of natures use water resources of West Bug river basin sustem
Боярин Марія Володимирівна - кандидат географічних наук, ст. викладач кафедри екології та охорони навколишнього середовища Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Нетробчук Ірина Марків - кандидат географічних наук, доцент кафедри географії Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.
Keywords: річковий басейн; водні ресурси; водокористування; оптимізація; river basin; water resourc; the optimization of natures use; nature resources; usage of water resources