Виграшні концепції закладів ресторанного господарства міста Луцька - Єрко, Ірина Володимирівна; Yerko, Iryna V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Охарактеризовано виграшні концепції закладів ресторанного господарства міста Луцька.
Keywords: ресторанне господарство; місто Луцьк