Стратегічні напрями розвитку вищої освіти України в контексті функціонування Європейського освітнього простору - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Луцький національний технічний університет, 2019)
Визначено стратегічні напрями розвитку вищої освіти України в контексті функціонування Європейського простору вищої освіти.
Keywords: стратегічні напрями; розвиток; вища освіта; Україна