Вплив типу прив’язаності між матір’ю та дитиною на психічний розвиток останньої - Пилипчук, Ольга; Крижановська, Зореслава Юріївна (Українська інженерно-педагогічна академія, 2021)
Метою запропонованого дослідження є вивчення значення типу прив’язаності дитини до матері для її гармонійного психічного розвитку.
Keywords: тип прив’язаності; прив’язаність