Світе мій, дзеркальце, скажи - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Інститут екології масової інформації Львівського національного університету імені Івана Франка, 2008)
У статті продукція мас-медіа розглядається як атавізм карнавальної культури.

The paper products of the media is seen as a throwback carnival culture.
Keywords: культура; карнавал; ЗМІ; culture; carnival; media; transformation; гра