Об’єктивація концепту CORONAVIRUS у німецькому Інтернет-дискурсі. - Пасик, Людмила Адамівна (Луцький національний технічний університет., 2021)
Виявлення засобів актуалізації змістового наповнення концепту CORONAVIRUS у німецькому Інтернет-дискурсі.
Концепт CORONAVIRUS актуалізується у німецькому Інтернет-дискурсі за допомогою лексичних засобів різної частиномовної приналежності: композити (найпоширеніша група), дієслова тощо.
Keywords: концепт; коронавірус; німецька мова