Методологія рейтингування - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, E. B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Видання містить тематику лекційного курсу, завдання до семінарських занять та індивідуальної роботи студентів, тематику рефератів та індивідуальних науково-дослідних робіт, перелік питань для модульного і підсумкового контролю і список рекомендованих джерел. Для студентів спеціальності «Консолідована інформація».
Keywords: рейтинг; ренкинг; рейтингування; методологія; консолідована інформація