Природоохоронні об’єкти Волинської області, як об’єкти туризму - Фещук, Світлана Василівна; Качаровський, Роман Євгенович; Kudryk, Valentyna V.; Feshchuk, Svitlana V.; Kacharovskyi, Roman Ye.; Кудрик, Валентина Володимирівна (Житомирське науково-краєзнавче товариство дослідників Волині, 2011)
Природоохоронні об’єкти Волинської області вагома складова туристичної галузі регіону.
Keywords: природоохоронні об’єкти; туризм; геологічна пам’ятка; Шацькі озера; озеро; музей; рекреаційний потенціал