Управління розвитком персоналу та технології самоменеджменту: конспект лекцій - Черчик, Лариса Миколаївна (My University, 2023)
У конспекті лекцій розглядаються теоретико-методологічні аспекти та практичний інструментарій управління розвитком персоналу та самоменеджменту, які забезпечать отримання загальних та професійних компетенцій для здійснення управління персоналом та ефективної організації власної діяльності. Рекомендовано для підготовки магістрів галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент організацій.
Keywords: Сучасні вимоги до менеджера; складові розвитку персоналу; атестація персоналу; робота з кадровим резервом; 338.24(072)