Теоретична граматика англійської мови : програма нормативної навчальної дисципліни - Пожарська, Наталія Володимирівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Навчальна дисципліна «Теоретична граматика сучасної англійської мови» пов`язана із значною кількістю прикладних дисциплін і використовує виявлені ними факти і встановлені закономірності. Мета курсу: дати студентам глибокі знання з теоретичної граматики відповідно до існуючих концепцій з розвитку теорії граматики з тим, щоб підготувати теоретичну базу.
Програма навчальної дисципліни «Теоретична граматика англійської мови» підготовки бакалавра, галузі знань 03 Філологія, спеціальності 035 Філологія (Прикладна лінгвістика), за освітньою програмою Прикладна лінгвістика
Keywords: Теоретична граматика; англійська мова