Психологічний аналіз внутрішньої картини життєвого шляху та ставлення до хвороби пацієнтів із соматичними захворюваннями - Федоренко, Р. П.; Fedorenko, R. P. (Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»", 2011)
В статті викладено результати досліджень, спрямованих на вивчення внутрішньої картини життєвого шляху і ставлення до хвороби пацієнтів із соматичними захворюваннями. Psychological analysis of the inherent picture of the path of life and the attitude to the disease of the patients with somatic disorders are presented in the article.
Psychological analysis of the inherent picture of the path of life and the attitude to the disease of the patients with somatic disorders
Федоренко Раїса Петрівна - канд. псих. наук, доцент кафедри медичної психології та психодіагностики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: психосоматичні захворювання; внутрішня картина; життєвий шлях; тривожність; витіснення; ретроспекція; антиципація; psychosomatic disorders; inherent picture; path of life; displacement; anxiety; retrospection; anticipation