Інформаційна політика ЄС : метод. рекомендації - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, E. B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Видання містить тематику лекційного курсу, завдання до семінарських занять та індивідуальної роботи студентів, тематику рефератів та індивідуальних науково-дослідних робіт, перелік питань для модульного і підсумкового контролю, список рекомендованих джерел і літератури. Для студентів спеціальності «Міжнародна інформація».
Keywords: інформаційна політика; Європейський Союз; European Union; information policy