Дендрологія - Ковалевський, Сергій Борисович; Войтюк, Василь Петрович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Андреєва, Валентина Вікторівна; Kovalevskij, S. B.; Vojtyuk, V. P.; Kychylyuk, O. V.; Andreeva, V. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Основними завданнями курсу „Дендрологія" є вивчення таксономії деревних рослин, їх природних властивостей: довговічності, швидкості росту, особливостей сезонного розвитку, цвітіння та плодоношення, насіннєвого і вегетативного розмноження, відновлення, екологічних особливостей, господарсько цінних властивостей. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „Бакалавр” напряму підготовки 6.090103 „Лісове і садово-паркове господарство”
Dendrology
Keywords: дендрологія; методичні рекомендації до лабораторних робіт