Поведінка споживача - Букало, Надія Артемівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Видання містить короткий конспект лекцій з дисципліни Поведінка споживача, та рекомендовану літературу. Охоплює два змістові модулі: «Поведінка споживача в умовах економічного обміну», «Процес прийняття рішень та поведінкова реакція покупців». Рекомендовано студентам 5 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання, освітнього рівня «магістр».
Keywords: Поведінка споживача; споживач; 336.1(075.8)