Просторова динаміка туристичних потоків Волинської області - Барський, Юрій Миколайович; Єрко, Андрій Віталійович; Єрко, Ірина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Охарактеризовано динаміку туристичних потоків Волинської області. Проаналізовано туристичні потоки за видами у Волинській області, досліджено динаміку кількості туристів-громадян України, які виїжджали за кордон, та внутрішніх туристів, 2011–2019 рр.
Keywords: туристичні потоки; турист; Волинська область.