Нон-фініто в текстах Лесі Українки та Ґерхарда Гауптмана - Вісич, Олександра; Visych, О. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті аналізується інтерпретація феномену незавершеного в доробку Лесі Українки та Ґерхарда Гауптмана. На основі текстів двох письменників простежується тенденція формування модерного типу художнього мислення – нон-фініто. The article deals the interpretation of concept non-finito in artistic creation of Lesya Ukrainka and Gerhard Hauptman. It’s analyzed the tendency of formation of a modern type of creative minding – non-finito – on the base of their texts.
The Non-finito in Texts of Lesya Ukrainka and Gerhard Hauptman
Keywords: незавершене; нон-фініто; творчий процес; тип творчості; unfinished; non-finito; creative process; kind of creation