Суфіксальний словотвір абстрактних іменників в літературно-критичних та публіцистичних статтях Лесі Українки - Гандзюк, Олександра Михайлівна; Handzyuk, O.M. (Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, 2011)
У статті здійснено аналіз суфіксального словотвору абстрактних іменників у літературно-критичних і публіцистичних статтях Лесі Українки. Розглянуто суфікси і словотвірні типи утворення абстрактних іменників. The paper focuses on analyses of the suffixes word formation of abstract noun in literary-critical and publicist articles by Lesya Ukrainka. The suffixes and word formation type formation of abstract noun are proposed.
Гандзюк Олександра Михайлівна - канд. філол. наук, доцент кафедри української мови Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: словотвір; словотвірний тип; абстрактний іменник; word formation; word formation type; abstract noun