Німецька мова. Підсумковий контроль у формі комп’ютерного тестування : методичні рекомендації для студентів ІV курсу гуманітарних спеціальностей - Бондарчук, Тетяна Іванівна; Семенюк, Тетяна Петрівна; Bondarchuk, Tetiana I.; Semeniuk, Tetiana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Methodological guidelines include three types of test assignments made according to the volume of material, requirements to students' knowledge and skills. The offered tests are intended to determine the level of knowledge of the fourth-year students of humanities in the discipline "Foreign language (German) for professional purposes". Методичні рекомендації включають тестові завдання трьох типів, складені з урахуванням обсягу матеріалу, вимог до знань і вмінь студентів, передбачених навчальною програмою. Запропоновані тести призначені для визначення рівня знань студентів четвертого курсу гуманітарних спеціальностей із дисципліни “Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням”.
Keywords: німецька мова; German; тестовий контроль; test control