Концептуальні засади художнього перекладу : програма нормативної навчальної дисципліни - Андрієвська, Вікторія Валеріївна; Andriievska, Viktoriia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Концептуальні засади художнього перекладу» підготовки бакалавра, галузі знань 0203 Гуманітарні науки, напряму підготовки Філологія. Мова і література (французька).
Keywords: навчальна програма; основна мова; французька мова; бакалавр