Менеджмент персоналу підприємства: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Менеджмент персоналу підприємства» для студентів галузі знань 0305 – «Економіка та підприємництво» спеціальності 8.03050401 – „Економіка підприємства”
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретичні основи менеджменту персоналу. 2. Складові кадрової політики.
Keywords: менеджмент підприємства; персонал