Вербалізація медичного терміна в художньому дискурсі: співвідношення когнітивного і прагматичного параметрів (на матеріалі англійської мови) - Плисак, Д. В.; Plysak, D. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено спробу визначити співвідношення когнітивного і прагматичного змісту терміна medicine через аналіз вербалізації макроконцепту MEDICINE у художньому дискурсі. The article presents an attempt to indicate the correlation between the cognitive and pragmatic sense of the term medicine through the analysis of verbalizing of the concept MEDICINE in the literary discourse.
The Verbalizing of the Medical Term in the Literary Discourse: Correlation Between the Cognitive and Pragmatic Characteristics (on the English Language Material)
Keywords: медичний термін; medical term; концепт; concept; художній дискурс; literary discourse