Вдосконалення альтернативних джерел енергії у виробничому процесі - Бурик, Юрій В.; Коротя, Мирослав Іванович; Павлов, Костянтин Володимирович; Korotia, Myroslav I.; Buryk, Yurii V.; Pavlov, Kostiantyn V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
На сьогодні країна переживає не найкращий період в енергетичному секторі. Залежність від імпортування енергоносіїв, деструктивний стан в електроенергетиці веде до пошуків запровадження альтернативних джерел енергії. З даного приводу в Україні було прийнято низку заходів та законопроектів, щодо збільшення використання альтернативного палива для підприємницьких та споживчих цілей.
Keywords: альтернативні джерела енергії; виробництво; енергоефективність; виробничий процес