Теорія масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Навчальний посібник розглядає актуальні питання базового в системі підготовки видавця та журналіста курсу «Теорія масової комунікації». Видання відзначається авторським висвітленням основних теоретичих проблем масової комунікації, містить системний аналіз найголовніших комунікаційних дискурсів, трактує комунікацію як продукування культури. Для студентів напрямів «Журналістика та інформація», «Культурологія», «Філософія» та усіх, хто цікавиться проблемами комунікації i культури.

The manual examines current issues underlying the system Publisher and journalist training course "Theory of mass communication." The publication noted the author's main theoretical coverage problems of mass communication, contains a systematic analysis of the main Communication discourses, treats communication as a cultural production. Students lines of "Journalism and Information", "The state's cultural rolohiya "," Philosophy "and all those interested in communication i culture.
Keywords: теорія; комунікація; культура; модель; стратегія; технологія; дискурс; ритуал; рецепція; концепція; theory; communication; culture; model; technology; strategy; concept