Ептонім як інтертекстова одиниця: функціонально-прагматичний аспект - Приймачок, Оксана; Pryimachok, Oxana (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті йдеться про основні причини, напрями та способи трансформації прототипної модальності ептоніма (крилатого виразу) як інтертекстової одиниці. Роботу виконано на матеріалі російської мови. The article is dedicated to the describtion of waves and means of realization of language aphorismes primery modality under the condition of a concrete communicative act or context. This work is made on the matherial of Russian language.
Aphorism as an Intertextual Unit: Functional and Pragmatic Aspect
Keywords: ептонім (крилатий вираз); модальність; текст; інтертекст; aphorism (eptonim); modality; text; іntertext