Інноваційний молодіжний рух як вияв соціальної активності молодого покоління - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P.; Маргалітадзе, Д.; Margalіtadze, D. (Донецький державний університет управління, 2011)
Розглянуто діяльнсіть молодіжних рухів як основну форму вияву соціальної активності молодого покоління
Keywords: молодіжний рух; соціальна активність