Прикладна економетрика: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Предметом навчальної дисципліни «Прикладна економетрика» є економетричні методи та моделі, які дозволяють визначати і вивчати кількісні взаємозв'язки між соціально- економічними явищами
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Прикладна економетрика» для студентів спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит», 8.03050801 «Фінанси і кредит», 8.03050401 «Економіка підприємства», 8.03050803 «Оподаткування» заочної форми навчання
Keywords: прикладна економетрика; програма; економетричні моделі; лінійні моделі; множинні моделі; гетероскедастичність; мультиколінеарність; кластерний аналіз