Основна іноземна мова (англійська) : програма нормативної навчальної дисципліни - Ніфака, Тетяна Павлівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Курс навчальної дисципліни «Основна іноземна мова (Англійська)» передбачає формування вторинної мовної особистості здатної здійснювати міжкультурне спілкування в реальних життєвих ситуаціях. Це передбачає реалізацію таких завдань: вдосконалення у студентів комунікативної компетентності студентівмагістрів; ознайомити студентів з особливостями Academic English; сформувати лексичну компетентність студентів на основі Academic English; вдосконалити мовленнєві компетентності у говорінні, читанні, аудіюванні та писанні, що дозволяє вести наукові дискусії, обґрунтовувати власну точку зору, висловлювати критику та аргументовано доводити правильність отриманих результатів.
Програма навчальної дисципліни «Основна іноземна мова (Англійська)» підготовки магістра, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)), за освітньою програмою Англійська мова.
Keywords: Academic English; лексична компетентність