Етапи та особливості вивчення творчості Лесі Українки дослідниками діаспори - Сташенко, Надія; Stashenko, Nadiya (Німецько-Українське Наукове Об’єднання ім. проф. Юрія Бойка-Блохина, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Розглянуто рецепцію життя і творчості Лесі Українки науковцями та письменниками української діаспори, зроблено спробу систематизувати й окреслити її етапи. The reception of Lesya Ukrainka’s life and creativity by scholars and writers of the Ukrainian diaspora was considered, an attempt was to systematize and outline its stages was made.
STAGES AND PECULIARITIES OF LESYA UKRAINKA’S CREATIVITY BY RESEARCHERS OF THE UKRAINIAN DIASPORA
Keywords: літературознавство української діаспори; творчість Лесі Українки; literary studies of the Ukrainian diaspora; creativity of Lesya Ukrainka