Можливості використання мобільних додатків у навчанні англійської мови - Черняк, Оксана Павлівна (My University, 2024)
В епоху технологій та Інтернету цифрові засоби надають більше можливостей для викладання та вивчення англійської мови. Використання різноманітних технічних засобів набуває все більшої актуальності в останні роки. В роботі зазначені основні переваги вивчення іноземної мови за допомогою різноманітних додатків. Мобільні додатки є невід’ємним помічником у навчанні для учнів та студентів”. У наш час даний спосіб навчання стає все більш актуальним, адже процес оволодіння іноземною мовою проходить легко та успішно, без зайвих проблем.
Keywords: цифрові засоби; мобільні додатки; режим онлайн; зручність; ефективність; зацікавленість