Методичні вказівки до виконання випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Волинець, Ірина Григорівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Методична розробка містить вказівки щодо написання випускної кваліфікаційної роботи та методичні рекомендації щодо виконання окремих її розділів, вимоги до структури та оформлення роботи, а також особливості керівництва, рецензування й захисту випускної кваліфікаційної роботи. Рекомендовано здобувачам вищої освіти денної та заочної форм навчання другого магістерського рівня за спеціальностями 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньо-професійних програм «Економіка підприємства», «Бізнес-економіка» та 073 «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Управління фінансово-економічною безпекою», «Менеджмент бізнес-структур».
Методичні вказівки до виконання випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня за спеціальностями 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньо-професійних програм «Економіка підприємства», «Бізнес-економіка» та 073 «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Управління фінансово-економічною безпекою», «Менеджмент бізнес-структур»
Keywords: випускна робота; магістерська робота; менеджмент; економіка підприємства