Управління часом категорійного менеджера як елемент організаційної культури - Білявська, Ю. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено управління часом категорійного менеджера як елемент організаційної культури
Keywords: управління часом; організаційна культура